NLEN
Vacature

Voldoet uw website nog wel?

Investeer in online

Een nieuwe website kost geld. In euro’s, maar ook in uren en denkwerk. Het is een hele uitdaging! Voor sommige bedrijven reden om die nieuwe website toch maar uit te stellen. Want is het die investering wel waard? Een vraag waar wij natuurlijk "ja" op antwoorden. Want als u het goed aanpakt, levert een website juist veel op. Tijd, geld, leads, tevreden klanten.

invest

Door: Bart van Heugten

 

Een "nieuwe website" is geen doel op zich

Wat is het doel van uw website, wat wilt u er uiteindelijk mee bereiken? Wat zijn uw online ambities? Een website is geen doel op zich, maar moet bijdragen aan het behalen van doelstellingen van uw bedrijf. Bijvoorbeeld het verhogen van omzet of verlagen van kosten. Een doel kan ook zijn om meer bezoekers te krijgen, langer op uw website te houden of deze gebruiksvriendelijker maken. Maar dit kunnen ook offerte aanvragen, nieuwsbrief inschrijvingen of product aankopen zijn. Hoe gaat u dit bereiken met de website? Een goede internetstrategie hoeft geen document te zijn waar maanden aan is gewerkt. Maar het is wel essentieel om hier goed over na te denken.

 

 

"Onze doelstelling is om het internet niet alleen te gebruiken voor marketing doeleinden, maar ook voor het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen."

 

 

Online doelen stellen

Het vergroten van een merkbeleving is vaak een belangrijk doel, maar een website kan voor zoveel meer worden ingezet. Onze doelstelling is om het internet niet alleen te gebruiken voor marketing doeleinden, maar ook voor het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Deze processen zijn vaak uniek per bedrijf en moeten kunnen worden aangepast als dat nodig is. U wilt als ondernemer als het nodig is aan de knoppen kunnen draaien om bij te sturen. Dit kan zijn door het verkrijgen van nieuwe inzichten of veranderingen in de markt.

 

Daarbij komt ook dat de mogelijkheden, trends en nieuwe technieken op internet continu in beweging zijn. Door dit soort veranderingen is een website in onze ogen eigenlijk nooit helemaal klaar. Een goede samenwerking met een online partner is daarom erg belangrijk. Wij zijn blij met klanten die met ons die samenwerking willen aangaan en ons dat vertrouwen geven. De praktijk is daarvoor ons beste bewijs. Dat kunt u ook lezen in een aantal testimonials van onze klanten.

Lees hier de testimonials

 

Wat levert het op?

Zo hebben we voor ZonnepanelenBTW een webapplicatie ontwikkeld die hen veel tijd (en dus geld) bespaard. ZonnepanelenBTW verzorgt voor klanten het hele traject van de BTW teruggave op de aanschaf van zonnepanelen. De website zorgt ervoor dat veel arbeidsintensieve handelingen geautomatiseerd worden en het klantcontact wordt berbeterd en vereenvoudigd. De klant heeft zelf inkijk in zijn eigen dossier, de status van zijn aanvraag, kan direct vragen stellen en wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Met behulp van de website wordt er veel kostbare tijd bespaard en wordt de service richting de klant sterk verbeterd.

 

We hebben al vaak gewerkt aan online projecten waarbij de website of webapplicatie een essentieel onderdeel is van de bedrijfsvoerin g van een organisatie. Zo ontwikkelden we voor de verhuurmakelaar HousingXL een online systeem voor het beheren en factureren van haar klanten. En zo is een belangrijk onderdeel van de Den Hartogh website de Employee Portal, een uitgebreid personeel administratiesysteem.

 

Voor ClaudicatioNet ontwikkelden we een zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt, waarbij we veel processen hebben kunnen optimaliseren door op een slimme manier de website in te zetten. Iets wat de klant veel tijd bespaart en waarbij de eindgebruiker beter geholpen is.

 

Online investeren loont!

Een website is een investering. Zoals bij iedere goede investering gaat het niet om de hoogte van de investering, maar is het belangrijker dat deze zichzelf terug verdient. En een investering vereist een goede voorbereiding om zo de kans op een goede afloop zo groot mogelijk maken.

 

We denken graag met u mee

Zowel strategisch als praktisch, denken we graag met u mee om samen tot effectieve en concrete oplossingen te komen. Door onze kennis te bundelen werken we samen met u om ook uw online ambities te realiseren! Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op