NLEN
Vacature

Onze werkwijze

Samenwerken aan
uw online succes

Eerst kijken we waar u staat, wat uw doelen zijn en hoe we deze bereiken. Dan zetten we concepten om in maatwerk websites die zorgen voor resultaat!

Website samenwerking

Wij gaan voor een succesvolle samenwerking met resultaat!

We stellen vast wat het doel van je online applicatie of website is, wat er moet gebeuren om dat te bereiken en hoe we samen het project tot een succes maken. Door een gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen we een succesvolle samenwerking.

 

Meer weten?

 

Agile afbeelding

Agile; flexibel en effectief!

Samenwerking staat voor ons centraal! Daarom kiezen we voor hanteren we Agile projectmanagement- methode. De kern van Agile is dat samenwerking met de opdrachtgever belangrijker is dan documentatie, processen en tools. Samenwerking en bijsturing om het project samen uit te voeren en goed af te ronden!
 

Agile aanpak

Betrokken bij uw project

Bij de Agile aanpak wordt het project in een aantal kleinere "Sprints" opgedeeld om het project overzichtelijker te maken. Zo is het eenvoudiger om de progressie van een project te monitoren. Er is een duidelijk overzicht en we kunnen snel bijsturen en inspelen op veranderingen of nieuwe inzichten. Tijdens de uitvoering van het project kunnen namelijk, bijvoorbeeld door voortschrijdend inzicht of veranderingen in de markt, de prioriteiten veranderen.

werkwijze

Met de vinger aan de pols

Wat betekent dit in de praktijk? Als opdrachtgever blijft u intensief betrokken bij het project. Het streven is om het best mogelijke product op te leveren binnen een vooraf vastgesteld budget en doorlooptijd. Door onze Agile werkwijze, en gezamelijke kennis en ervaring samen te brengen, maken we uw project tot een succes.

Meer weten over onze werkwijze?

Bent u benieuwd naar onze Agile werkwijze en wat wij voor uw organisatie zouden kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

 

Meer weten?