NLEN

Onze werkwijze

Samenwerken aan
uw online succes

Eerst kijken we waar u staat, wat uw doelen zijn en hoe we deze bereiken. Dan zetten we concepten om in maatwerk websites die zorgen voor resultaat!

webdesign Holstcentre

Een succesvolle samenwerking met resultaat!

We stellen vast wat het doel van je website is, wat er moet gebeuren om dat te bereiken en het project tot een succes te maken. Door een gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen we een succesvolle samenwerking met resultaat.

Agile afbeelding

Flexibel en effectief!

Ontwikkelen van grote, complexe projecten doen we met behulp van de SCRUM methode. Scrum is een Agile aanpak die het mogelijk maakt projecten op een productieve wijze op te leveren en eventuele problemen snel te tackelen. Dit is een effectieve en flexibele manier van werken. Neem contact met ons op, dan leggen we het graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

webshop vdvloed

Betrokken bij uw project

Het project wordt in een aantal kleinere tijdblokken opgedeeld om het project overzichtelijker te maken. Zo is het eenvoudiger om de progressie van een project te monitoren. Met deze methodiek is er een duidelijk overzicht en kunnen we tijdig het project bijsturen indien nodig. Als opdrachtgever blijft u zo intensief betrokken bij uw project.

Eldoled app

Met de vinger aan de pols

Door onze Agile werkwijze, kennis en ervaring samen te brengen, kunnen we tijdens het ontwikkelproces van een project nog bij sturen. Het kan zijn dat een project met voortschrijdend toch andere functionaliteiten vereist of dat er plannen gewijzigd worden om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt. Met onze aanpak kan dat! Ook na oplevering van een project houden we natuurlijk de vinger aan de pols.

Meer weten over obnze werkwijze?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We leggen onze Agile werkwijze graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op