NLEN
Vacature

Directeur HousingXL

Marc van Pelt

Marc van Pelt heeft Housing XL opgericht samen met Thijs van Herpen. Beide ondernemers hebben meer dan 10 jaar ervaring in de huur- en verhuur markt. Housing XL is in zeer snel tempo uitgegroeid tot een van de grootste aanhuurmakelaars in Nederland. Marc vertelt hoe Softmedia ze heeft geholpen deze groei te realiseren.

website HousingXL

Housing XL in een notendop

HousingXL is gespecialiseerd in de aanhuurbemiddeling van huurwoningen in Nederland. Met kale, gestoffeerde of volledig gemeubileerde huurwoningen is het aanbod zeer divers. Daarom bedient HousingXL niet alleen studenten maar ook expats en gezinnen.

Een complex platform

Het is een hele uitdaging geweest om de huurzoekende, de verhuurder en de franchisenemer te bedienen op één platform. Bij de start van HousingXL hebben we een hele ’basic’ website ontwikkeld met Softmedia. Deze is met de jaren steeds complexer geworden. Dagelijks verandert het aanbod van woningen en komen er kandidaat huurders bij. Dit moet je als franchisenemer goed kunnen beheren. Bij HousingXL is Marc verantwoordelijk voor de optimalisatie van de website. Een goede samenwerking met Softmedia is voor hem heel belangrijk.


"Softmedia heeft ons geholpen met het optimaliseren van onze online processen. Dat levert ons tijd op en samenwerken wordt hierdoor een stuk makkelijker."
 

Wat is het doel van de website?

"We willen alle processen optimaliseren. De website, het platform en het intranet. De website is exact gebouwd zoals wij het proces hebben uitgetekend. Op het intranet hebben we contact met de franchisenemers en kunnen ze onderling sparren. Met als resultaat dat de website heel gebruiksvriendelijk is ingericht voor de bezoeker die op zoek is naar een woning. "

"Voorheen maakten franchisenemers een factuur in Word en werd deze gemaild. Nu verloopt de facturering en betaling via het platform dat Softmedia heeft ontwikkeld. Dit is een voorbeeld van een optimalisatie die tijd oplevert!"

HousingXL webdesign

Voor wie is Softmedia interessant?

"Softmedia kan organisaties helpen met het optimaliseren van processen. Ze bouwen websites die ervoor zorgen dat processen geoptimaliseerd worden. Dat levert ons tijd op en samenwerken wordt hierdoor een stuk makkelijker!"

Bekijk dan hier het project

Met welk cijfer beoordeel je Softmedia

"Dat wordt toch wel een dikke 8,5!
Softmedia pakt dingen snel op. Ik hoef maar te bellen of te mailen en ze gaan ermee aan de slag. De samenwerking verloopt vooral via de telefoon, maar ik ga ook wel eens lang bij Softmedia."

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We staan altijd open voor interessante ideeën en uitdagende projecten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op