NLEN
Vacature

Actrice en oprichter van het Cinetree

Hanna Verboom

Actrice Hanna Verboom is oprichter van het platform Cinetree. Softmedia ontwikkelde een online platform voor video on demand (VOD) en de website voor Cinetree. Lees hier hoe Hanna de samenwerking met Softmedia ervaart.

Wat is Cinetree

Wat is Cinetree

Cinetree is een video on demand platform voor verhalen die verteld moeten worden. Cinetree cureert bestaande content, maakt een sortering in het wereldwijde filmaanbod met belangrijke thema's en verhalen die raken. Cinetree biedt deze content aan via de website van Cinetree. De volledige winst uit de verkoop van abonnementen gebruikt Cinetree om nieuwe films en documentaires te produceren.

website Cinetree

Hanna en Cinetree

Hanna is Cinteree in 2013 gestart vanuit haar droom om films te maken en vanuit de groeiende behoefte van de maatschappij voor filmcuratie. Ze is op zoek gegaan naar een business model waar ze niet afhankelijk is van geldschieters, een model dat niet alleen de productie maar ook de distributie van films faciliteert en waar nieuwe dingen kunnen ontstaan.

Softmedia en Cinetree

Hanna is bij Softmedia terecht gekomen via Wouter. Ze heeft voor het project 'Get it Done' ook al samengewerkt met Wouter. Toen de vraag ontstond om een filmplatform te ontwikkelen heeft ze hem gelijk gebeld. Cinetree heeft geen andere partijen langs laten komen omdat Hanna, Wouter één van de beste ontwikkelaars vindt.


"Een goede ontwikkelaar is essentieel in de bouw van
een gecompliceerd platform als Cinetree. Ik ben blij dat
Softmedia zorgt dat alles gewoon werkt."

 

Cinetree is een online platform voor video on demand

“Cinetree heeft Softmedia de opdracht gegeven een platform te bouwen waar je films kan screenen en kan aanraden. Daarnaast moest het filmplatform een vlotte user flow hebben om ervoor te zorgen dat het platform een fijne omgeving werd voor filmliefhebbers.”

Bekijk hier wat Softmedia voor Cinetree heeft gemaakt

Cinetree screenshots

Waarom Softmedia?

"Omdat Wouter, echt een van de betere programmeurs is. Dat zie je gewoon in het werk dat hij aflevert. Daarnaast is het fijn dat Softmedia goed kan samenwerken met Start ups. Ik kan Wouter altijd bellen of mailen en hij is ontzettend trouw." zegt Hanna vol lof.

De voordelen van Softmedia

"Softmedia heeft een essentiële rol gespeeld in de opkomst van Cinetree. Een goede ontwikkelaar is essentieel in de bouw van een gecompliceerd platform als Cinetree."

Lees meer over het Cinetree project

Zou je Softmedia aanbevelen?

"Ik zou Softmedia voor de volle 100% aanbevelen. Vooral aan organisaties die iets willen bijdragen aan deze wereld. Ik ben blij dat Softmeda zorgt dat alles gewoon werkt. Het platform is iets dat in ontwikkeling blijft."

Hanna Verboom beoordeeld de samenwerking
met Softmedia met een: 9 of een 10!

 

Je interesse gewekt? Heb je plannen voor een online project of wil je gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Neem dan eens contact met ons op via 040 - 294 06 05 of stuur ons een mailtje. We horen graag van je!

Neem contact met ons op