NLEN
Vacature

VIT Therapeuten

Vereniging van Integraal Therapeuten

De VIT draagt zorg voor hoogwaardige hulpverlening in de geestelijke gezondheidszorg en verbetert de zichtbaarheid van de kwaliteit die VIT-therapeuten leveren.

 

Bekijk de website

VIT Therapeuten website
profiel vit therapeut

Kwaliteit en zichtbaarheid

De VIT is een vereniging. Met de leden legt het bestuur de kwaliteitscriteria voor de VIT-therapeut vast en zet verschillende instrumenten in om de kwaliteit van de dienstverlening door haar leden te bewaken.

therapeut vinden

Vind snel een geschikte therapeut

De bezoeker van de website kan op verschillende manieren makkelijk een geschikte therapeut in de buurt te vinden en hiermee in contact komen. De website biedt een forum en het prikbord voor de leden op het interne gedeelte van de VIT website. Deze biedt de mogelijkheid om (inhoudelijke) vragen te stellen aan collega-therapeuten en elkaar te inspireren.

Profiel therapeut

Uitwisselen van kennis en ervaring

De VIT is een netwerk van therapeuten verspreid over het hele land. De website is voor de leden een bron van informatie over ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg. De website zorgt voor verbinding tussen de collega's en biedt de mogelijkheid voor het uitwisselen van kennis en ervaring tussen de therapeuten.

VIT Therapeuten

Het digitale logboek

Een belangrijk onderdeel van de website is het digitale logboek. In het profiel van de therapeut worden de punten die per jaar behaald moeten worden d.m.v. bijscholing bijgehouden en getoetst door de VIT. Het logboek kan door de therapeut zelf worden ingevuld en ter goedkeuring worden ingediend bij de VIT. Waar dit vroeger met veel papierwerk gemoeid ging wordt deze procedure nu makkelijk en snel online afgehandeld.

VIT Therapeuten website

Elkaar inspireren

De website van VIT biedt verder nog een forum en het prikbord voor de leden op het interne gedeelte van de VIT website. Deze biedt de mogelijkheid om inhoudelijke vragen te stellen aan collega-therapeuten, met elkaar te discussiƫren en vooral om elkaar te inspireren.

Wilt u meer weten?

Heeft u ook plannen voor een online platform zoals VIT Therapeuten of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op