NLEN
Vacature

Holst Centre

The future belongs to those who create it

Holst Centre is een onafhankelijke onderzoeks & ontwikkelings centrum dat technologieën ontwikkelt voor draadloze autonome sensor technologie en flexibele elektronica.

 

Bekijk de website

Holst Centre
Holst Centre website

Open Innovation

Softmedia ontwikkelde de responsive website van Holst Centre. De website geeft een beeld van de werkgebieden, de medewerkers, carrière mogelijkheden en de projecten waar aan gewerkt wordt. Innovatieve projecten op het gebied van mondiale maatschappelijke uitdagingen in de gezondheidszorg, lifestyle, duurzaamheid en "the Internet of Things".

HolstCentre career

Op zoek naar talent

Een belangrijk kenmerk van Holst Centre is haar partnerschap model met de industrie en de academische wereld. Holst Centre werd in 2005 opgericht door imec en TNO en wordt ondersteund door lokale, regionale en nationale overheden. Holst Centre is gelegen op High Tech Campus Eindhoven, heeft meer dan 200 medewerkers uit zo'n 28 landen en een toezegging van meer dan 40 industriële partners.

Responsive website

Responsive webdesign

Bij het innovatieve karakter van HolstCentre past natuurlijk een innovatieve website. De website is dan ook volledig responsive en geoptimaliseerd voor zowel dekstop, tablets en smartphones. Responsive webdesign houdt in dat de layout van de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Zo kunnen elementen op een desktop computer visueel anders worden gepresenteerd dan op een smartphone.

online jaarverslag HC

Het online jaarverslag

Softmedia ontwikkelde ook het nieuwe online jaarverslag voor HolstCentre. Een innovatieve manier om het jaarlijkse Executive Report te presenteren. Vanwege de vele ontwikkelingen kan op deze manier het jaarverslag snel online worden aangepast of aangevuld als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Zo is het online jaarverslag altijd actueel.

Bekijk het online jaarverslag

Holst Centre screenshots

Voordelen van een online jaarverslag

Het grote voordeel van een online jaarverslag is dat je eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren. Je kunt bijvoorbeeld videos, afbeeldingen en interactieve grafieken toevoegen. Bovendien kun je de lezer door middel van links in de tekst veel meer verdieping bieden. Een responsive online jaarverslag is ook toegankelijk voor gebruikers die het op een mobiel device willen bekijken.